上帝的面孔 / The Faces of God

9789575560539

上帝的面孔 / The Faces of God

作者:James D. Hamilton

譯者: 吳美真

出版社: 橄欖

出版日期:1990年7月

ISBN:9789575560539

頁數:180

會員價: CAD $10.10

你心中的上帝像什麼﹗像個緊迫盯人的管區警察?還是一個令人畏懼的嚴父?或者是一個謙遜溫和的好好先生?為什麼我們所信仰的同一位上帝,會有這麼多樣的面孔?
本書作者漢彌頓博士認為,由於我們各有不同的背景及性格,所以每一個人心目中上帝的形像都是傾向於高度個人化的。但是我們對上帝形像認識往往會決定我們和祂之間的關係,甚至影響了我們整個宗教觀。
你心中的上帝形像是否就是上帝真正的形象?或者完全被扭曲了?本書將為你釐清一些對上帝的誤解,幫助你重新建立一個正確、積極的上帝觀。

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s