敢於跟隨主

9789624575262

敢於跟隨主

作者: 鄧瑞強 Sui-Keung Tang

出版社: 基道

出版日期: 2016年7月

ISBN: 9789624575262

頁數: 126

會員價: CAD $11.60

本書從不同向度討論信仰的嚴肅性。

在這個自我高張的年代,本書高舉神為絕對價值。
在這個嬉戲玩耍的年代,本書提示神對我們的嚴肅要求。
在這個消費主義的年代,本書拒絕將信約化為消費品。
在這個講求金錢與成功的年代,本書指出神聖的偉大、十架的莊嚴。
在這個輕視信仰價值的年代,本書強調信仰對人生的承托力。

簡言之,在這個世俗的年代,本書力圖掙開世俗的枷鎖,教人抬頭看見那湛藍的晴空。

  1. Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s